Adviseurs

AanbestedingsAdviesgroep heeft vakbekwame specialisten binnen iedere branche

Wat kenmerkt de adviseurs van AanbestedingsAdviesgroep? Als team zijn we allround en afzonderlijk zijn we gefocuste specialisten. Vakbekwaam, communicatief zeer vaardig en een flink portfolio met goede referenties zijn eigenschappen die we terugzien bij al onze adviseurs. We combineren onze algemene kennis over de aanbestedingswetgeving met specifieke ervaring binnen een sector. En dát loont.

 

Werkwijze

AanbestedingsAdviesgroep gelooft in een werkwijze die verder gaat dan alleen adviseren op afstand (uitzondering hierop zijn reviewtrajecten). Daar zijn aanbestedingstrajecten simpelweg te ingewikkeld voor. Door de juiste specialist bij u in huis te brengen, bereikt uw organisatie het optimale resultaat.

 

Stap 1: Inventarisatiegesprek

Ieder project start met een inventarisatiegesprek. Dat gesprek is geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos. Tijdens het inventarisatiegesprek maken we een globale schets van de organisatie en adviseren we over het verloop van het project.

 

Stap 2: Planning traject

Wanneer wordt besloten om samen met één van onze adviseurs aan een aanbesteding te gaan werken, maken we een planning van het traject. Wat is het doel van onze begeleiding en/of ondersteuning? Welke adviseur is daadwerkelijk de juiste specialist op de juiste plek? En wat is er nodig om het gewenst doel te bereiken? Ieder traject is immers anders!

 

Stap 3: Tijdelijke inhuur kracht(en)

Zodra het traject uitgebreid in kaart is gebracht en we van start kunnen, gaat onze adviseur aan de slag. Hij of zij zal samen met zijn nieuwe ‘collega’s’ werken aan de inschrijving of aanbesteding. En het grote voordeel van een specialist op locatie of afstand is dat niet alleen voor het huidige project, maar ook voor toekomstige projecten de kennis in huis wordt gebracht.

 

Adviseur worden

Wilt u als freelance adviseur onderdeel uitmaken van ons partnernetwerk? Neem contact met ons op.

Ook diverse organisatorische klussen (zoals entrepreneurship en entrapreneurship) kunnen wij voor u verzorgen; zie OrganisatieAdviesgroep. Letterlijk de juiste specialist op de juiste plek, dat is OrganisatieAdviesgroep en AanbestedingsAdviesgroep!

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat we precies voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u een
vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.