Overheid

Aanbestedingen van topkwaliteit leveren directe voordelen op

Voor iedere (semi)overheidsinstantie is een aanbesteding ‘slechts’ het begin. Uiteindelijk draait het immers om de kwaliteit van de inschrijvingen en alles wat daaruit voortkomt: de gunning. De kwaliteit van de aanbesteding heeft hier een grote invloed op. Een gedegen aanbesteding levert namelijk gedegen inschrijvingen op. Het resultaat? Kwaliteitsverbetering voor de inkoopafdeling en een betere financiële positie van de organisatie. Op korte én lange termijn.

 

Aanbestedingsadvies voor overheden en semioverheden

Beschikt uw organisatie niet over een aanbestedingsspecialist met specifieke kennis van een bepaalde sector? Of ontbreekt het (tijdelijk) aan capaciteit? AanbestedingsAdviesgroep ontzorgt overheden en semioverheden in het volledige traject van een aanbesteding. Naast advies op afstand, behoort een gedetacheerde adviseur bij u op de werkvloer ook tot de mogelijkheid.

 

Doeltreffende tenders

Vanuit een goede behoefte-inventarisatie begeleidt en/of ondersteunt uw persoonlijke adviseur bij het realiseren van een gedegen aanbesteding. AanbestedingsAdviesgroep staat garant voor een aanbesteding zonder ‘mazen’, zodat u kunt rekenen op doeltreffende inschrijvingen. Dat bespaart overbodig werk, levert op in financiën en komt de kwaliteit van de producten of dienstverlening ten goede.

Lees meer over de werkwijze van onze adviseurs.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat we precies voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u een
vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.